Alla Pugacheva se mândrește cu fiica sa. Artista a postat recent o fotografie pe contul său de Instagram, unde o găsim în centrul atenției pe Liza, cea care a reușit performanța de a deveni campioană la înot.

Liza este o fată cu abilități în mai multe domenii. Cândva, într-un scurt video care a fost postat de tatăl ei, fiica lui Maxim Galkin și a Allei Pugacheva afirma: ”Eu sunt cântăreață, dansatoare și pictoriță”. Astfel s-a descris fetița.

După cum putem observa, Liza nu se limitează numai la aceste activități. Deja de mai mulți ani practică înotul, iar acum se văd și rezultatele îmbucurătoare de care mama sa este foarte mândră: fiica ei a primit prima medalie de performanță.

„Prima medalioară pentru înot. Bravo, Lizok”, a scris Alla Pugacheva în descrierea fotografiei în care fata apare îmbrăcată în rochie, arătându-și medalia obținută pe merit.

Первая медалька за плавание. Молодец Лизок!!!

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Printre primii care au felicitat-o pe micuță a fost frățiorul ei, deoarece în poză îl vedem pe Harry cum își cuprinde mândru surioara.

Fanii au rămas uimiți din motiv că, urmărind de mult timp activitatea Lizei, ei credeau că ea are deja mai multe medalii.

„Ea înoată deja ca un peștișor”, a scris un abonat la fotografia Allei.

Смотри мама,как я еще умею.#лиза#домашний спорт.

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Mai mult decât atât, Liza mai joacă și badminton, merge pe bicicletă și este interesată chiar și de fotbal. Mai pe scurt, este un copil care este interesat de toate și deodată. Asta, spre deosebire de fratele său, care nu este atât de atras de sport. Băiatul este interesat mai mult de tehnologii, dar găsim și video-uri în care observăm că nu îi sunt străine nici dansurile.

Пока я был на гастролях, Гарик приКипел к группе Ария. Дело было так: на канале Дисней в какой-то рекламе он услышал знаменитое “Я свободен” и попросил найти эту песню. Теперь слушает и остальные песни Арии. Лиза попыталась рассказать мне, с какой песни началось новое рок-увлечение брата, но Гарик нам поговорить не дал, потому что был поглощён уже “Беспечным ангелом”. Вот такой у нас рокер растёт #гарригалкин #елизаветагалкина #дети

Публикация от Максим Галкин | Official (@maxgalkinru)

 

 

 

Distribuie articolul: