Surpriză de proporții pentru fiica Andrei, chiar de Crăciun. Eva Măruță a devenit tot mai populară pe Youtube și totul se datorează fanilor săi. Vestea mare a dat-o chiar interpreta de peste Prut.

Andra le-a dat o super-veste fanilor familiei sale, de Crăciun. Fiica ei și a lui Cătălin Măruță, Eva, a primit butonul de Youtube pentru 100.000 de abonați la canalul său. Micuța postează acolo numeroase vloguri în care abordează diverse subiecte de interes pentru vârsta ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Pe contul ei de Instagram, Andra a postat o fotografie cu ea și Eva, iar amândouă au fost numai un zâmbet. „Sărbătorim cu Eva! 🎉🤗❤️ A primit de la YouTube butonul pentru 100.000 de abonați! Sunt mândră de faptul că e atât de ambițioasă și pasionată și o voi ajuta mereu să își împlinească visele! Să îi ținem pumnii și lui David, acum e mai motivat și el sa posteze mai des!!! @evamaruta @marutadavid @catalin_maruta 💫” a fost mesajul postat de Andra Măruță, pentru fiica ei. Și David, fratele mai mare al fetiței, a felicitat-o pe surioara sa cu această ocazie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de David Maruta (@marutadavid)

Eva, însă le mulțumește tuturor celor care o urmăresc activ.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eva Maruta (@evamaruta)

Copiii Andrei au lansat colinde de Sărbători

Primul care și-a lansat colindul în pragul sărbătorilor de iarnă este David Măruță, care are nouă ani. Cântecul lui se numește „Rocking Around The Christmas Tree”, iar sora lui mai mică apare în clipul realizat într-o casă decorată ca-n filmele de la Hollywood pentru Crăciun.

În timpul filmărilor pentru melodia „Rocking Around The Christmas Tree”, Eva Măruță a purtat o rochie bordo cu o fundă albă, iar părul l-a avut lăsat liber pe spate; ea a cântat alături de fratele ei mai mare și a dansat împreună cu aceasta. Și EVA a lansat un cântec acum câteva zile – „Who Would Imagine A King”.

Cum crezi, le-au moștenit cei doi copii talentele părinților?