În ultimii ani, Andreea Marin a refuzat să facă publice imagini cu fetița sa și a lui Ștefan Bănică. Dar iată că vedeta a postat zilele trecute în social media prima imagine clară cu Violeta, după ani de zile în care a ferit-o de ochii curioșilor. La 12 ani, fetița este o frumusețe cu ochi albaștri.

Violeta a realizat o inimă dintr-o roșie pentru mama sa, moment imortalizat de fosta prezentatoare „Surprize, Surprize” și postat apoi pe Instagram. Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară, mai ales că Andreea a făcut foarte rar publice imagini cu fiica sa. Cert este că la cei 12 ani săi, deși nu a moștenit absolut deloc trăsăturile părinților, Violeta este o frumusețe cu ochi albaștri, moșteniți de la bunici, și zâmbet cald.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a declarat Andreea Marin recent la „Vorbește Lumea”.

Sursa: viva.ro 

Distribuie articolul: