Descoperirea noilor talente este o tradiție a festivalului muzicii electronice FOSFOR! În fiecare an, această platformă permite DJ-ilor tineri și ambițioși să ocupe consola de pe scena festivalului, astfel încât mii de oameni să poată auzi muzica lor.

Dar tu ești gata să-ți aprinzi steaua pe cerul FOSFOR? Atunci participă la concursul DJ-ilor! Pentru aceasta e nevoie să:

  1. Lași într-un comentariu la postarea concursului din pagina FOSFOR de pe Facebook link-ul de pe SoundCloud, Youtube sau alte rețele la mixuri de ale tale;
  2. Povestești un pic despre tine, de cât timp te ocupi de asta și unde ai reușit deja să evoluezi;
  3. Partajezi acest concurs cu prietenii tăi de pe Facebook!

În semifinală vor ajunge doar 6 concurenți, care vor fi selectați de către organizatori. Ce se va întâmpla mai departe – va decide publicul, la petrecerea privată FOSFOR Pre-Party. Vei avea la dispoziție 30 de minute și o libertate creativă completă. Alege-ți cele mai bune piese, manifestă-ți tot talentul și motivează sala să danseze în ritmul tău și în ritmul FOSFOR! Și nu uita – la sfârșitul serii vor rămâne doar doi DJ.

Autorii celor mai impresionante, memorabile și emoționante seturi se vor întâlni în bătălia finală, care se va desfășura exact cu o lună înainte de cea de-a cincea ediție a festivalului FOSFOR – 6 iunie. Soarta finaliștilor va fi decisă de către oaspeții celei de-a doua FOSFOR Pre-Party.

Cel mai bun DJ, în opinia publicului, va avea șansa să evolueze pe scena grandiosului festival alături de Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz, Kashin și alți DJ-i moldoveni.

Nu rata ocazia de a intra în istoria celei de-a cincea ediții a festivalului de muzică electronică FOSFOR!

Cum se vor desfășura etapele concursului?

  • În perioada 10-30 aprilie – acceptarea cererilor de participare;
  • 11 mai – 1st FOSFOR Pre-Party, bătălia semifinaliștilor;
  • 6 iunie – 2nd FOSFOR Pre-Party, finala;

Iar pe 6 iulie, te așteptăm la FOSFOR!

Apropo, la petrecere poate veni orice doritor – trebuie doar să cumpărați bilete!

Distribuie articolul: