Fetița modelului Xenia Deli și a milionarului Ossama a împlinit 3 anișori pe 19 iulie. Părinții i-au organizat o petrecere de zile mari cu personaje din povești. 

Și de această dată ziua de naștere a fetiței a fost sărbătorită la reședința cuplului din Los Angeles, California. Dacă anul trecut Anastasia a avut parte de o petrecere cu unicorni, atunci anul acesta micuța s-a teleportat în povestea „Frozen”.

Animatoarele și mascotele, îmbrăcate identic cu personajele din desenele animate și un decor de poveste, au asigurat o atmosferă de vis, de care fetița părea mai mult decât încântată.

La eveniment au fost invitați mai mulți părinți cu copii, iar în timp ce adulții savurau câte o gustare, cei mici cântau și dansau cu Prințesele Elsa și Anna și, desigur, cu omul de zăpadă Olaf.

Modelul basarabean Xenia Deli și omul de afaceri Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, s-au căsătorit în iunie 2016, ceremonia lor având loc pe superba insulă grecească Santorini. Deși mulți au fost siguri că relația lor nu va funcționa, din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei, cei doi par să fie mai fericiți ca oricând, mai ales cu un dar prețios pe care l-au primit în această căsnicie, nașterea fetiței lor Anastasia.

Citește și: Petrecere luxoasă în stil unicorn. Anastasia, fetița Xeniei Deli și a milionarului Ossama Fathi a împlinit 2 anișori (Foto)

Sursa: Instagram / Xenia Deli

Distribuie articolul: