Pe adorabila Kamelia Melnic o râvnesc tot mai mulți fotografi și creatori de modă din Republica Moldova. La ai săi doar 4 ani, micuța se simte ca peștele în apă în fața camerelor foto și video, dovadă fiind și cel mai recent proiect fashion în care s-a implicat.

20476559_1375411189240950_1285506389075540789_nAlături de alte 6 micuțe cochete ca și ea, Kamelia e imaginea celei mai noi colecții de rochițe handmade, semnate de fashion designerul brandului Cireshel – Natalia Știrbul.

Natalia și-a etalat cea mai nouă colecție de hăinuțe pentru fetițe printr-o serie de fotografii noi, reprezentând lookbook-ul acestei serii de rochițe de vară.

Creațiile sunt confecționate exclusiv din fibre naturale, de asemenea și motivele imprimate pe rochițe – toate duc cu gândul la inima naturii. Anume din acest motiv ședința foto semnată de Natala Bostan a fost realizată în aer liber, la o stațiune din Greblești, Strășeni.

Tatiana Melnic se arată mândră de noua realizare a Kameliei, care s-a descurcat și de această dată fantastic cu sarcina care i-a fost propusă.

Preview of the collection. Coming soon.

A post shared by C I R E S H E L (@cireshelhandmade) on

Motive de mândrie are și fotografa Natalia Bostan, care a publicat, rezultatul ședinței foto la sfârșit de iulie, într-o postare de pe blogul său personal – cuteness overload.

Foto: Cireshel/Natalia Bostan Photography, instagram.com/cireshelhandmade

Distribuie articolul: