Deși are o imagine de bărbat dur, Timati nu rezistă în fața fiicei sale, fiind cucerit de drăgălășenia ei. Acesta pare să fie un tătic grijuliu și totodată cool. Rapperul își petrece deja a câta oară vacanța alături de fetița sa Alisa și se pare că pentru el, micuța este cea mai bună companie.

Câteva zile în urmă, artistul și-a anunțat prietenii virtuali că pleacă în vacanță cu micuța și că aceasta va dura până în septembrie. Timati s-a deplasat, ca de obicei, cu avionul privat.

Fiind un împătimit al sporturilor de apă, acesta a optat pentru o vacanță  pe mare, petrecându-și zilele la bordul unui iaht luxos, bucurându-se cu Alisa de această mică croazieră de familie.

Timati dovedește că este un tată bun și pentru ca micuța să nu se plictisească i-a organizat o lecție de chimie, unde au experimentat cu câteva baloane pe care le-au umflat cu ajutorul oțetului și a bicarbonatului de sodiu.

Если что, у меня по химии был кол 🤣🙈💥

Публикация от Black Star (@timatiofficial)

Cel mai recent filmuleț postat de artist i-a amuzat pe unii fani și i-a uimit pe alții. În timp ce Timati vorbea la telefon, Alisa, probabil fiind un pic geloasă, i-a smuls telefonul din mână și i l-a aruncat în mare. Reacția artistului a fost una neașteptată, iar internauții s-au despărțit în două tabere: cei care s-au amuzat și cei care au spus ca rapperul își alintă prea mult copilul.

😭😭😭

Публикация от Black Star (@timatiofficial)

Voi cum ați reacționa la așa ceva?

Astăzi artistul i-a arătat micuței cum e să te jocii cu un zmeu zburător. Adorabil!

Остановить бы Август ещё на пару недель 😫😍🙏🏼

Публикация от Black Star (@timatiofficial)

Vezi și: La doar 4 ani fiica lui Timati a încercat flybord-ul. Ipostaza uimitoare în care apar cei doi (Foto)

Distribuie articolul: