Venită pe lume acum 5 zile, fetița Andreei Bălan deja poartă cercei, moment care a stârnit mai multe nedumeriri în rândul fanilor cântăreței.

Deși și-a asumat să o protejeze de ochii lumii și să o ferească de ochii lumii pe Ella Maya, Andreea Bălan le-a dăruit ieri fanilor o altă fotografie cât o mie de cuvinte, în care nou-născuta apare dormind cu capul pe umărul mamei. Și dacă mulți internauți au apreciat magia fotografiei și fericirea de pe chipul  vedetei, alții s-au oprit la un alt detaliu din poză: faptul că micuța poartă deja cercei.

Obiceiul de a face găuri nou-născutelor nu e nici pe departe unul nou, însă unii fani au fost de părere că e mult prea devreme o asemenea vârstă ca a ei.

14670868_10155246176252646_2654382988802009639_n

Nu înțeleg de ce toți părinți pun cercei bebelușilor. Chiar au nevoie de cercei? Cunosc multi copilași cărora cercei sau agățat de hăinuțe sau i-au tras ei cu mânuțele și și-au despicat urechea”, a subliniat o fană. „Cerceii se pot pune și după 10-12 ani, iar procedura de făcut gaura e simplă. Mai simplă ca a lua sânge printr un pix. Dar de… când tradiția bate filmul”, a declarat o altă admiratoare a Andreei Bălan.

Andreea a preferat să nu răspundă la critici, mai ales că nu e nici pe departe unica vedetă care a procedat la fel. Fetița Andei Adam poartă și ea cercei de la o vârstă fragedă.

anda_adam_fiica

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: