Ieri, pe insula Lidom a avut loc încheierea celei de-a 78-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția. Bineînțeles că am fost cu ochii la aparițiile vedetelor pe covorul roșu. Care au fost cele mai reușite și impresionante ținute vezi mai jos. 

Mai jos te invităm să alegi cea mai reușită apariție de pe covorul roșu. Felul în care a ales să apară Penelope Cruz la închiderea festivalului a stârnit opinii controversate, totuși felul în care a ales să se îmbrace la deschiderea festivalului a devenit una dintre cele mai apreciate ținute a întregii ceremonii. Frumos, nu?

Evident, nu poate fi ignorată apariția „de milioane” a cuplului Jennifer Lopez și Ben Affleck, sau, de exemplu, a Zendayei – care, apropo, a fost clasată printre cele mai bune exemple de rafinament și simț vestimentar printre vedetele generației Z.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Zendaya în rochie Balmain

Mai jos vei vedea o selecție cu ținutele mai multor invitați ai festivalului care s-au remarcat prin originalitate, lux și rafinament al ținutelor în care au ales să-și facă apariția pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Berlin.

Dakota Johnson în rochie Gucci

Anya Taylor Joy în rochie Dior

 

 

Jessica Chastein în rochie Versace

Leonie Hanne în rochie Rami Kadi

 

Adria Arjona în rochie Armani Prive

Mădălina Ghenea în rochie Zuhair Murad

Beatrice Brusko în rochie Jean louis Sabaji

Anamaria Vartolomei în rochie Chanel

Cynthia Erivo în rochie Oscar de la Renta

Sursa foto: Gettyimages