Fergie a vorbit deschis despre dependenţa de droguri cu care s-a luptat încă din adolescenţă. A poovestit că povestea sa şi a drogurilor a început o dată cu adolescenţa, când a descoperit pastilele de ecstasy şi a continuat prin consumul de metamfetamină, care s-a dovedit a fi la doar un pas de a-i distruge viaţa şi cariera.

Fergie a vorbit într-un interviu acordat recent publicaţiei The Mirror despre dependenţa sa de dorguri care, adesea, îi provoca halucinaţii înfriorătoare.

Sufeream de dependenţă din cauza substanţelor puternice pe care le consumam li am fost la doar un pas de demenţă. Avem halucinaţii aproape în fiecare zi. Am renunţat la droguri şi abia un an mai târziu efectele negative ale acestora asupra mea s-au estompat. Stăteam nemişcată şi vedeam albine sau iepuraşi. Dependenţa de droguri a fost amuzantă până într-un anumit punct când a devenit un coşmar. Sunt recunoscătoare că am trecut prin aceste momente pentru că acum pot să sper la mai bine, la vremuri fericite”, a declarat Fergie, cu deplină sinceritate.

Vedeta nu s-a ferit să vorbească despre despărţirea de fostul ei soţ, Josh Duhamel. Cei doi s-au despărţit în septembrie după 8 ani de căsătorie.

Cu dragoste absolută şi respect reciproc am decis să ne despărţim. Pentru a oferi familiei noastre de a accepta şi a se adapta la noua situaţie am decis să ţinem acest lucru ascuns pentru o perioadă de timp”, au fost cuvintele cântăreţei. Josh Duhamel şi Fergie au împreună un copil pe nume Axl, în vârstă de 4 ani.

Vezi și: 5 secrete de suplețe și frumusețe de la nutriționista interpretei Fergie

 Sursa: click.ro

Distribuie articolul: