Lumea este plină de povești din seria „bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus”. Și, în ciuda faptului că puțini oameni discută serios despre superioritatea unui sex față de celălalt, apar tot mai multe flash mob-uri pe rețele, demonstrând diferența de oportunități dintre un bărbat și o femeie.

Una dintre aceste provocări, numită „Center of gravity” (centrul de greutate), este acum cea mai populară pe TikTok. Esența acesteia constă în faptul că bărbații și femeile efectuează același exercițiu fizic. Dar, în ciuda simplității aparente, doar reprezentantele de sex feminin reușesc să facă față sarcinii, ceea ce, desigur, nu îi împiedică pe bărbați să încerce să repete iarăși și iarăși exercițiul.

@willvanhoozer

Duet if you can do it #impossible #centerofgravitychallenge

♬ original sound – louisefraser01

S-a stabilit că centrul de greutate la bărbați și la femei se află în locuri diferite. Dacă la fete este situat în șolduri, atunci la bărbați este puțin mai sus. Din acest motiv este atât de dificil pentru bărbați să-și mențină corpul în timp ce efectuează acest exercițiu.

În ciuda faptului că bărbații au un argument destul de impunător în apărarea lor, ei nu vor să renunțe și continuă să încerce să facă față exercițiului.

Sursă: twizz.ru