În urmă cu aproximativ optsprezece ani, în 1999, a apărut „Matrix”, faimosul film SF care s-a bucurat de un succes nemaipomenit, câștigând patru Premii Oscar. Viața lui personală nu a fost la fel de fericită ca cea profesională. Actorul a trecut prin multe dezamăgiri și lovituri din partea vieții. 

Iată care sunt femeile cu  care s-a iubit actorul, dar din păcate pentru scurt timp. 

Jill Schoelen

Reeves și Schoelen s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „Babes din Toyland”, în 1986, și au avut o relație de trei ani. După despărțire, Schoelen a fost logodita cu Brad Pitt.

Sofia Coppola 

Actorul a întâlnit-o pe Sofia Coppola în timp ce lucra cu tatăl sau, regizorul Francis Ford Coppola pentru lung metrajul „Dracula”. Cuplul a fost adesea surprins împreună, însă nu a rezistat decât până în anul 1992.

Jennifer Syme
Cea mai importantă relație din viață lui a fost cu actrița Jennifer Syme, care a rămas însărcinată cu fiica lor, Ava. În mod tragic, fetiță s-a născut prematur, moartă, iar după acest eveniment legătură amoroasă s-a destrămat. În 2000, Jennifer a murit într-un accident de mașină.

S-a spus despre Reeves că s-ar iubi cu China în iunie 2008, după ce au fost văzuți în vacanță, împreună, pe Riviera Franceză. În aprilie 2018, femeia a început o relație cu Billy Idol.

De-a lungul anilor, numele lui Keanu a fost asociat cu cel al Sandrei Bullock, ambii admițând în urmă cu puțîn timp că au fost îndrăgostiți unul de celălalt în timp ce filmau pentru „Speed”. Potrivit actorilor, nu au dat șansă unei relații chiar dacă între ei era o chimie greu de ignorat.

În ceea ce privește zvonurile legate de o posibilă logodnă cu Claire Forlani, cu care ar fi avut o relație de doi ani, Keanu a negat orice legătură.

În ultimul an s-a speculat că acesta ar avea o idilă cu Angelia Jolie și Halle Berry, totuși toate s-au dovedit a fi doar zvonuri, mai ales că ieri am fost martori la faptul că actorul s-a afișat pe covorul roșu cu noua sa iubită.

 

 

Distribuie articolul: