Femeia modernă, puternică și FRUMOASĂ are nevoie de produsele cosmetice calitative, benefice și utile pentru orice tip de piele. Îngrijirea pielii este foarte importantă indiferent de vârstă, timp sau loc. Cosmetica coreeană – iată soluția! Unde o găsești? În magazinul SUBLIME din Moldova. 

Te confrunți cu diverse probleme de sănătate la nivelul pielii, ai un ten problematic și nu mai știi ce să faci? Soluția este îngrijirea regulată a pielii, cosmetica coreeană și brandurile recunoscute de public pentru eficiența lor, pentru că doar așa vom avea parte de calitate și rezultate. 

Produsele cosmetice au fost, sunt și vor fi mereu la căutare datorită capacității lor de a scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Iar în goana pentru cele mai bune rezultate, preferabil la preț accesibil, se definesc periodic trenduri și unele branduri explodează de popularitate. Cu siguranță ai auzit și tu de cosmetica coreeană, dar îți părea dificil s-o găsești în Moldova, nu-i așa? Uite că noi îți venim în ajutor și rezolvăm această problemă. Te poți bucura de produse coreene originale, chiar în Moldova. 

Sublime este magazinul online de cosmetică coreeană din Moldova, de care ai nevoie. Acolo unde vei găsi o gamă largă de produse excelente, potrivite pentru orice necesități ale pielii tale. Cauți o cremă bună, un ser eficient? Poate un toner, protecție solară, emulsie, peeling, acizi exfolianti, măști din țesătură, mască din hidrogel, petitfee, acizi pentru tratamente, acizi exfolianți, tratamente cu AHA acizi, bha, mandelic acid? Găsești chiar și produse coreene pentru îngrijirea părului și scalpului – șampoane, măști și balsamuri. Ce poate fi mai frumos și mai util decât produsele potrivite pentru o rutină de îngrijire ce seamănă mai mult cu o zi SPA, de răsfăț, decât cu o ocupație zilnică strict necesară?

Oricând simți necesitatea de a te bucura pe tine sau cei dragi cu un dar, cei de la „Sublime” te bucură cu o gamă largă de produse cosmetice de îngrijire a feței, dar și de cosmetică pentru corp și de produse pentru păr. Au un sortiment de peste 1000 de produse. Mai mult decât atât, ei dețin magazin online, cât și offline. Util, dar și foarte simplu nu-i așa? 

Fiecare produs de îngrijire poate fi livrat în Chișinău, dar și în toată Moldova. Sunt distribuitori certificați a peste 40 branduri de produse cosmetice coreene în Republica Moldova. Totodată, sunt și distribuitori exclusivi Altruist Dermatologist și Geek and Gorgeous. 

 • Altruist Dermatologist – brandul care mizează doar pe calitate, e accesibil și are componență foarte bună, pe care doar trebuie să o încerci ca să obții rezultate. Mai mult decât atât, Altruist Dermatologist este unul dintre puținele branduri care face caritate. Da, ai citit bine!  Produsele de îngrijire și cremele cu protecție solară merită să fie cumpărate de la ei, pentru că aceste vânzări ajung către copiii cu albinism din Africa. Așadar, pentru fiecare produs vândut, Altruist donează 0.10 Lire unor organizații de caritate precum „Under the Same Sun” (Sub Același Soare), care luptă pentru protejarea copiilor bolnavi de albinism din Africa. În 2018, compania a donat produse în valoare de 40.000 de lire sterline pentru a ajuta la protejarea copiilor cu albinism și au intenția de a bate acest număr în fiecare an. Misiunea lor este de a reduce incidența cancerului de piele prin utilizarea sporită a protecției solare de calitate, împreună cu o mai bună educație și conștientizare. Protecția solară este un pas obligatoriu pe tot parcursul anului, deoarece razele UVA și UVB pot afecta pielea anul împrejur. Altruist Dermatologist – o sensație cosmetică fabuloasă- ușor se absoarbe, fără reziduri, alcool și parabeni! Această gamă de SPF este una din cele mai reușite la moment, deoarece cuprinde un set de nevoi pentru piele și este foarte accesibil la preț!Are la bază o gamă de filtre fotostabile, inclusiv cel mai avansat filtru Tinasorb A2B.

 • Geek and Gorgeous deși originea acestuia are aproape 15 ani, este totuși un concept nou în spațiul european. Brandul presupune o gamă de produse pentru ten , cu ingrediente sigure, formule elaborate conform unor studii științifice aprofundate și actualizate. Brandul este maxim transparent cu consumatorii săi, astfel fiecare produs fiind elaborat în baza unor cercetări aprofundate, ca să funcționeze pentru orice tip de ten.Produsele Geek and Gorgeous nu conțin uleiuri esențiale, parfumuri, alcool sau parabeni și nu sunt produse testate pe animale. Astfel, produsele au formule extrem de simple, eficiente și la un preț extrem de accesibil. Gama cuprinde o serie de acizi, produse cu retinol, produse hidratante, antioxidanti. La baza acestor produse nu sunt secrete ci maximă transparență cu consumatorii.

Așadar, ambele aceste branduri: Geek and Gorgeous și Altruist Dermatologist sunt acum disponibile și în Republica Moldova, în magazinul Sublime – distribuitor oficial în Republica Moldova!

Alte branduri de la SUBLIME care pun accent anume pe produs, calitate, eficiență și nu pe preț și ambalaj sunt: 

 • COXIR;
 • Elizavecca;
 • CP-1;
 • Lador;
 • Altruist Dermatologist;
 • Revox;
 • Geek and Gorgeous;
 • Mizon;
 • MISSHA;
 • Purito.

Toate produsele de la Sublime sunt originale, create după cele mai bune tehnologii chiar în Coreea de Sud, precum și în UE. 

Sublime – magazinul care s-a deschis odată cu începutul epidemiei, o perioadă grea pentru fiecare. Dar uite că ei au reușit să treacă peste toate provocările și în continuare produc, vând și bucură fiecare femeie cu cele mai bune produse coreene de îngrijire atât a pielii, părului, cât și pentru tot corpul.  

Găsește peste o mie de produse de îngrijire și cosmetică coreeană cu mărire continuă a sortimentului atât în magazinul fizic din Moldova, cât și în cel online!