Revista Ea.md a organizat împreună cu Mirela Gîț un eveniment, care într-adevăr iți poate schimba viața și aici nu exagerez, pentru că doamna Mirela Gîț a vorbit despre tehnicile succesului, un subiect care interesează pe foarte mulți dintre noi. 

Mirela Gîț este femeia de afaceri din România, ajută oamenii să scape de blocajele personale pe care le au, îi motivează și inspiră. De asemenea, este specialistă în leadership, de aceea este femeia care ne poate învăța tehnicile de leadership personal și datorită ei chiar vei putea afla care e cheia acelui succes la care pretindem și visăm. 

Doamna Mirela spune că „Criteriul numărul 1 pentru avansare și promovare în viața profesională este abilitatea de a comunica eficient.”

Definirea de  Leadership

Acesta nu este nimic altceva decât „influență”.

De aceea, întotdeauna trebuie să ne întrebăm: 

  • Pe cine influențăm noi zi de zi? 
  • Cum îi influențez eu pe ei? Negativ sau Pozitiv? 
  • Care e atitudinea pe care o am? 


–  E necesar să-i valorizăm pe cei cu care lucrăm. Să prețuim oamenii. E necesar să cauți ce apreciezi la persoana din fața ta. Dacă îți pui de fiecare dată întenția să găsești cev ade apreciat, atunci cu siguranță vei găsi.
–  Trebuie să vrei să cunoști valorile persoanei. Fiecare dintre noi acționăm în viață conform valorilor noastre. Ne este mai ușor să interacționăm cu cei care au valori similare cu noi. Dacă știu că acea persoană prețuiește libertatea și familia atunci o să respect toate aceste valori.
– Fii valoros pentru ceilalți și află ce prețuiesc oamenii la tine. Acesta e unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le putem face.
– Este important să acționezi corect, etic și spre binele tuturor. Dacă faci bine la 360 de grade atunci vei obține valoare.

„Trebuie ca gândul, vorba și fapta ta să facă bine oriunde ai merge” 


Cartea scrisă de Mirela Gîț, care merită să fie citită:  https://mailchi.mp/9ff3e3ed2321/download-carte-atelier
Iar aici poți avea o întâlnire cu femeia care te poate ajuta să te descoperi: O întâlnire de 30 min cu Mirela Gîț –  https://calendly.com/mirelagit/30min

Vizionează videoul de mai jos și ve afla mult mai multă informație utilă!

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: