O tânără de 30 de ani originară din Pakistan a decis să renunțe la părul lung pentru a le face o bucurie celor care luptă cu cancerul și se confruntă cu căderea părului.

Astfel, Zahab Kamal Khan a stabilit un nou record mondial cu această ocazie, intrând în Cartea Recordurilor. Femeia este deținătoarea titlului de „cel mai mult păr donat în scop caritabil”.

Ultima dată când Zahab și-a tuns părul avea 13 ani. De atunci, l-a lăsat să crească. După mulți ani de dragoste și grijă pentru părul ei, a ajuns să doneze peste 2 metri de păr.

Femeia spune că ideea i-a venit tatălui său, care i-a sugerat să facă acest gest impresionant pentru cei aflați în suferință.

„Visul nostru a devenit realitate, tată. Îmi va fi dor de părul meu, dar sunt încântată că am făcut asta pentru un scop nobil”, a declarat Zahab.

Părul femeii va ajunge la organizația caritabilă „Children With Hair Loss”, care oferă gratis peruci din păr natural pentru cei care au trecut prin experiența cancerului.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Zahab Kamal Khan (@zahabkamalkhan)

Zahab le-a povestit jurnaliștilor că succesul părului ei lung se datorează bunicii ei, care avea grijă de podoaba capilară a fetei cu un amestec de uleiuri speciale pentru întărirea rădăcinii, regenerare și strălucire.

O donație similară a fost făcută în anul 2019 de o femeie din orașul Andhra Pradesh, India. 

Sursa: csid.ro 
Sursa Foto: Zahab Kamal Khan

Distribuie articolul: