În luna martie, atmosfera de la PORT MALL se încarcă de inspirație, deoarece va găzdui un eveniment special – „PORT Schimbarea”, un forum creat de femei, dedicat femeilor. 

PORT MALL te invită, așadar, pe 1 martie, într-un spațiu al conexiunii și împărtășirii experiențelor de viață, cu scopul de a inspira și îndruma femeile în călătoria lor personală și profesională spre schimbarea mult dorită și susținută.

Gazda evenimentului, purtătoarea de curaj: Tatiana Golea

Tatiana Golea, co-fondatoarea PORT MALL, cel mai mare mall din Moldova, și a rețelei AZART, cea mai extinsă rețea de magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte din țară, aduce nu doar experiența sa în afaceri, ci și un curaj ce se înalță zi de zi:

„Port curaj de când mă țin minte, cu frici, emoții, dar și responsabilitate. Curajul meu nu este despre eroism, ci mai degrabă despre capacitate de a-mi urma inima.”

Vei purta VALOARE, împreună cu Olga Manciu: influenceră, expertă în marketing digital și publicitate

„Știu că o ai, e în tine, doar că ai uitat să o porți. Iar EU știu cum să îți dau puterea să o pui pe tine. Îmbracă-ți valoarea și vino pe 1 martie la PORT Schimbarea Forum Women 2 Women la PORT MALL” ne spune influencera.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PORT MALL (@port_mall_md)

 

Vei naviga, apoi, prin VISE ÎMPLINITE cu Nata Albot

Cu o carieră diversă ce cuprinde expertiză în comunicare și marketing, jurnalism, antreprenoriat și activitate civică, Nata Albot devine ghid în călătoria prin vise împlinite. Ea va împărtăși din povestea unei călătorii care a început într-o perioadă în care accesul la resursele și oportunitățile de astăzi erau limitate pentru tineri:

„Greu de crezut, dar prin 98 când îmi desfăceam și eu aripile, făcând majoratul, tinerii ca mine nu aveau posibilitatea să participe la workshop-uri și traininguri, la acceleratoare și think tankuri, la concursuri de start-up-uri și la programe de finanțare, ca să nu mai vorbesc despre șansa de a face studii de calitate în afara țării. Și cu toate acestea, în pofida lipsei acestor oportunități pe care astăzi tinerii le au, eu cred că unele dintre cele mai mari vise ale mele, eu am reușit să le împlinesc, cu foarte multă pasiune și dragoste pentru ceea ce fac, cu disciplină, cu hărnicie.”

Călătoria va continua cu alți speakeri inspiraționali

Evenimentul are 10 vorbitoare cu povești uimitoare. Fiecare e expertă într-un domeniu distinct. De la artă și vise împlinite la inovație, conexiuni și tehnologie, aceste lidere remarcabile împărtășesc nu doar succesul lor, ci și provocările și învățămintele care le-au modelat. Evenimentul aduce în prim-plan femei-mentori deosebit de talentate și inspiraționale, oferind participanților o perspectivă complexă asupra potențialului feminin:

 • PORT Curaj – Tatiana Golea: Gazda evenimentului, cofondator PORT MALL și AZART, cea mai mare rețea de îmbrăcăminte și încălțăminte din țară.
 • PORT Arta – Daniela Burlaca: Actriță, regizoare și fondatoarea teatrului Geneza Art.
 • PORT Vise Împlinite – Nata Albot: Expertă în comunicare și marketing, jurnalistă, antreprenoare și activistă civică.
 • PORT Inovație – Viorica Cerbușca: Director Artcor, fondatoare Yep! Moldova.
 • PORT Conexiuni – Carolina Bugaian: Doctor în economie, director general Moldcell, președinta Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova.
 • PORT Sănătate – Tatiana Sterea: Fondatoare Biorganic Raw Cafe, Verzo, Bread Corner.
 • PORT Tehnologie – Tatiana Mîndrilă: Fondatoare Impact Academies&Camps.
 • PORT Valori – Olga Manciu: Influencer, expert în marketing digital și publicitate.
 • PORT Înălțimi – Olga Țăpordei: Expert personal branding, prima femeie din Republica Moldova care a cucerit vârful Everest și a urcat pe cel mai înalt vârf din Antarctica – Masivul Vinson.

Poți alege un bilet potrivit necesităților tale:

 • Bilet online (99 lei): Participare și conectare online la eveniment.
 • Bilet prezență fizică (499 lei): Acces live la PORT MALL pentru o experiență captivantă.

Un bilet la „PORT Schimbarea” poate fi un cadou memorabil pentru mama, soția sau iubita ta. Achiziționând un bilet, nu doar te bucuri de un eveniment deosebit, ci și contribui la dezvoltarea antreprenoriatului feminin. Prin fondurile generate din vânzarea biletelor, se va acorda un grant în valoare de 4.000 de euro pentru a susține antreprenoriatul femeilor din Republica Moldova.

Îmbrățișează schimbarea și transformă-ți viitorul la  „PORT Schimbarea” – Women 2 Women Forum!

Detalii și bilete disponibile aici.

P.

Distribuie articolul: