Astrologul Natalia Anisimova are la activ peste 2000 de prognoze astrologice care, dacă nu au schimbat vieți, i-au ajutat cu siguranță pe oameni să ia decizii în favoarea lor. De câteva luni, Anisimova vorbește despre cum ar trebui să se comporte părinții cu copiii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor. Ce sfaturi le împărtășește, aflați mai jos.

„Aceste recomandări se potrivesc pentru micuții cu vârste ce pornesc de la 2-3 ani.

Felicitări, aveți în casă un titirez! Acum sarcina voastră e să reușiți să îi prindeți urma.

Micii nativi ai zodiei Gemeni se află în continuă mișcare și vânează mereu senzații noi. Ei reușesc imposibilul: să fie în câteva locuri în același timp. De asemenea, acești copii nu iubesc liniștea și pentru asta, va trebui să îndrăgiți și voi televizorul, radioul și muzica. Non-stop.

Veți observa că acești copii se apucă de mai multe lucruri în același timp și nu le duc la capăt; că le lipsește concentrarea de lungă durată, răbdarea și insistența. Recomandare: când își pierd interesul pentru un lucru, înlocuiți-i cu un altul, iar când obosesc și de acesta, reveniți la primul. Dacă le oferiți doar o ocupație, își vor pierde foarte repede interesul și asta nu va aduce rezultate. Ca să le distrageți atenția cu o activitate, povestiți-le cu interes despre ea și stârniți-le curiozitatea.

Născoți tot felul de quest-uri (căutări).

Țineți minte: copiii voștri sunt niște deceluși plini de curiozitate. Cel mai probabil că veți prieteni zi de zi cu Wikipedia. Acești copii încep, de obicei, să vorbească foarte devreme și să o facă fără oprire. De asemenea, sunt în stare de multe fantezii și minciuni. Ei învață devreme să scrie și să citească.

Voi, ca și părinți, cumpărați-le jucării care să le dezvolte procesele cognitive; cărți. Își vor schimba preferințele în funcție de activități.

Acești copii vor accepta cu bucurie și optimism schimbările din familia voastră. 

Din cauza învălmășelii de evenimente, acești copii pot avea probleme cu somnul, de aceea le sunt benefice pauzele de alergat și plimbările în aer liber”, spune Natalia Anisimova.

Foto: Instagram.com/Team2Moms

Distribuie articolul: