Astăzi, Lyudmila Narusova, mama Xeniei Sobchak împlinește 68 de ani. Cu această ocaziei fiica i-a adresat o felicitare emoționantă pe pagina ei de Instagram, unde dezvăluie multe detalii personale din relația lor. 

Xenia Sobchak este unica ei fiică, iar un mesaj mai sincer decât cel postat de Xenia este greu de imaginat. Alături de mesaj, aceasta a postat și o poză în care cele două se îmbrățișează călduros.

„Știu sigur că dragostea pentru viață, vitalitatea, puterea caracterului, calitatea de a fi un prieten bun și de a ajuta oamenii în mod necondiționat, abilitatea de a fi fermă pe poziții indiferent de circumstanțe, dacă chiar dispun într-o oarecare măsură de aceste calități – este datorită ție. Voi continua să am grijă de stilul tău sănătos de viață și să-ți zic „lasă copilul în pace”, noi probabil ne vom mai certa nu o singură dată, dar să știi că toate acestea sunt din dragoste și din faptul că știu că-mi ești cea mai apropiată și iubită persoană)!!! Felicitări cu ziua ta de naștere, mama!!!!”, a scris Ksenia Sobchak.

Urmăritorii Xeniei văzând postarea nu au întârziat să-i ureze omagiatei cele mai sincere și calde cuvinte de felicitare cu ocazia aniversării.

Sursa: Instagram.com