În cel mai recent interviu realizat de Dorin Galben și publicat în această dimineață, am aflat multe lucruri curioase despre superba prezentatoare Felicia Sîrbu. Detalii neștiute despre aparițiile la TV, precum este emisiunea „Dansez pentru tine” din 2009, începutul carierei de jurnalist și propunerea indecentă pentru a fi promovată, relația cu fostul soț, cu Roman Burlaca, plecarea de la Geneza Art și multe altele, aflați mai jos.

Avea doar 20 de ani când a fost pusă într-o situație în care au nimerit multe femei – șeful i-a cerut să-i fie amantă: „Am fost mângâiată și mi s-a spus clar: „Trebuie să înțelegi că am nevoie de acest tip de femeie și eu îmi doresc să fii tu””.

Despre gelozie

„Sunt posesivă. Rareori când îmi arăt momentele mele de gelozie. Când gelozie e la cote minime pot să o facă în glumă cumva. Când e pe bune, moment de gelozie în care fierb toată în mine și așa clocotesc acolo, dimpotrivă mă abțin să exteriorizez asta”

Relația cu Roman Burlaca

„Roman este un băiat foarte talentat și foarte de treabă. Are tot respectul meu pentru ceea ce a făcut dintotdeauna. La noi pur și simplu n-a mai mers (…) Am avut multe tangențe și în modul de a gândi și în dragostea față de artă, muzică… Doar că viața nu e doar despre asta. Când trec momentele astea de pasiune și când începeți să trăiți împreună și când vin probleme practice… casă, bugete, momente…

M-am trezit într-o bună zi și mi-am dat întrebarea dacă eu chiar îmi doresc ca el să fie tatăl copiilor mei și atunci am înțeles că nu și din acel moment a mai durat vreo jumătate de an de relație în care am încercat să cataloghez această revelație drept gânduri… Însă n-a fost așa. La un moment dat când o relație trebuie să treacă la un alt nivel, începi să te gândești ce o să fie în perspectivă și începi să îți dai întrebări și răspunsurile care îmi veneau mie, duceau mai mult la încheierea acestei relații decât la continuare. Poate nu l-am iubit până la capăt, așa cum e, de fapt, dragostea. Chiar dându-mi întrebarea dacă vreau să fie tatăl copiilor mei, chiar m-a făcut să înțeleg că nu și atunci despre ce relație poate fi vorba. Stăm și tragem de timp ca să ce… Știu ce fel de bărbat am nevoie lângă mine”.

Felicia a fost cea care a rupt relația

„Noi ne-am despărțit, dar din cauza frustrării, cumva, s-au întâmplat câteva momente care au dus la rupere totală de comunicare. N-am fost capabili s-o transformăm la un loc de bună ziua”.

Despre cum a fost agățată de o fată, relațiile fără obligații, despre cele trei luni de zile de „Dansez pentru tine”, în România, la nici 18 ani, experiență care a ajutat-o să înțeleagă că jurnalismul este calea ei, relația cu Roman Burlaca și cum a rămas fără rolul de la Geneza Art, despre momentul de la iUmor și multe altele, aflați din video de mai jos.

Sursa: Youtube / GALBEN

Citește și: Roman Burlaca, despre despărțirea de Felicia Sîrbu: „Dragostea în viață vine de două ori: prima și adevărata” (Video)