Interpreta Felicia Dunaf a fost confirmată pozitiv cu virusul COVID-19, anunțul a fost făcut chiar de aceasta pentru „Canal2”. Felicia spune că acum se simte mai bine, dar că inițial a fost într-o stare destul de neplăcută. 

„Deja mă simt mai bine, deja nu mai am acele simptome, doar stau izolată în casă pentru a face în curând al doilea test și să fiu sigură că va fi negativ. Am aflat că sunt bolnavă chiar pe 1 iunie. M-am culcat fiind sănătoasă, iar a doua zi dimineața m-am trezit cu frisoane și cu febră. Inițial temperatura nu era mare, era 37, 2 mai apoi în 5-6 zile a crescut până la 38,8. Am avut dureri în gât și slăbiciuni foarte și foarte mari. Practic nu puteam merge nu puteam nici o cană să țin în mână ca să beau apă. După ce a trecut febra am început să respir mai greu, nasul era înfundat și mi-am pierdut gustul și mirosul”, a povestit Felicia Dunaf.

Interpreta presupune că s-ar fi îmbolnăvit în parc, acolo unde ieșea în fiecare seară pentru a-și plimba câinele și unde era foarte mare aglomerație.

Interpreta și-a făcut testul la un laborator privat. Întrucât starea Feliciei nu a fost foarte gravă aceasta se tratează acasă și este monitorizată de medici prin intermediul rețelelor sociale.

Membrii familiei Feliciei se simt bine. Aceștia s-au mutat în altă casă în această perioadă.

Mai multe detalii află urmârind emisiunea Tema Zilei de la Canal 2. 

Sursa: Canal 2


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: