Costume albe, impermeabile din piele, o paletă variată de culori și croieli asimetrice. Eroinele street style au invadat străzile Parisului la Haute Couture Fashion Week. Ne inspirăm și luăm exemple de la cele care cunosc toate codurile vestimentare ce sunt în vogă.

Podiumul stradal din acest an este unul foarte variat, luminos, sexy, teatral și pe alocuri chiar șocant. Mătase combinată cu piele de șarpe, costume masculine reinventate, culori strălucitoare și stiluri excentrice – ceva ce te-ar surprinde și ar merita să facă parte din garderoba ta. Fashionistele se pregătesc perseverent pentru prezentările de modă, în unele cazuri mai intens decât designerii. Totul ca să ajungă în vizorul fotografilor. Indiferent de vreme, acestea arată întotdeauna la patru ace, ilustrând tendințele sezonului.

Dacă acum câțiva ani pentru a fi în trend, trebuia să te adresezi unui stilist, sau să urmărești tendințele dictate de designeri, astăzi, datorită modei street style, totul a devenit mult mai simplu. Ne putem inspira direct din stradă, desigur nu oriunde, dar la Haute Couture Fashion Week.

Iată câteva protagoniste care au făcut tot posibilul să obțină atenția paparazzilor: Caroline Daur, Linda Tol, Leonie Hanne. A meritat sau nu efortul, voi decideți.

 

Sursa: Glamour.ru

Foto: Pinterest.com

Distribuie articolul: