În perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2019, C.I.E. Moldexpo va găzdui Săptămâna Modei, evenimentul central al căruia va fi ediția a XIX-a a expoziției internaționale, specializată pe produse, echipamente și materii prime pentru industria ușoară FASHION EXPO.

Organizatorul evenimentului este C.I.E. MOLDEXPO S.A. cu suportul oficial al Ministerului Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova.

CoorganizatoriAsociația Patronală din Industria Ușoară, Proiectul „Din Inimă”, ZIPhouse.

Partenerii evenimentului sunt:

  • Partenerul Style al expoziției – compania Optiplaza
  • Vinul expoziției – Apriori Wine
  • Partenerul Esthetic al expoziției – Daria Room

International Fashion Expo-2019, va fi cel mai mare eveniment din istoria fashion din Republica Moldova. De rând cu oferta, expoziţia însumează în toate cele 4 zile un vast program de activităţi conexe, unde vor abunda prezentările de modă şi defileurile colecțiilor vestimentare,  master-classuri și alte evenimente utile atât pentru profesioniștii de pe piață, cât și pentru consumatori.

Colecțiile de toamnă-iarnă, precum și colecțiile de lenjerie intimă, haine pentru copii și rochii de mireasă, vor fi prezentate de brandurile Odema, Natali Platie, Irene Vitali, Tuka Wear, Kalinushka Alionushka, Fabric Studio, Weloki, Diana Mulencova, Malu, Maicom, Nicole Storm, Mily Mia, Tricon my Revival, Tagaer, Coreli de HCV, Cilli, cuqueen. Pe parcursul expoziției vor avea loc non-stop prezentări de modă.

Peste 80 de producători și distribuitori din Republica Moldova, Rusia, România, Spania își vor prezenta produsele și accesoriile la modă. Printre acestea se înscriu Artizana SA, Arilux SRL, Iuvas SRL, Mallena Art Studio SRL, Ionel SA, Maalex Grup SRL, Premiera Dona SRL, YKK Romania SRL, Ilinca Style SRL și altele.

Pentru prima dată, la expoziție va avea loc o prezentare de modă fără compromisuri – Prive Fashion Events. Aici vor fi prezentate colecții de mărci de top din Moldova pentru sezonul  toamnă-iarnă.

O noutate absolută în acest an va fi secțiunea tematică Sharm Fashion, care va însuma produse cosmetice de înaltă calitate pentru un machiaj stilat și la modă de la branduri, precum: Gosh Shop, Moonglow, Mon Platin (cosmetice cu caviar negru), Just Make-Up, Lothantique.

International Fashion Expo-2019,  înseamnă îmbrăcăminte de autor, tendințe ale modei și ultimele colecții ale celor mai recunoscuți producători locali și străini, precum și o platformă de afaceri pentru stabilirea business contactelor. Comercianți din Spania, Turcia, România, Rusia și India vor prezenta ofertele sale de utilaje, accesorii, furnituri și materii prime pentru producția de haine și încălțăminte.

Asociația de modă pentru copii din Republica Moldova va organiza Carwalk Kids Fashion 2019, iar proiectul de modă „Новая Я” va organiza un curs de modeling în școala de fete. Agenția de modeling „Luxury General Group” va organiza cea de-a doua competiție națională „Super Model Moldova 2019”.

Înregistrați-vă pe site-ul expoziției www.fashionexpo.moldexpo.md, primiți un bilet gratuit pentru toate cele 4 zile de desfășurare a  FASHION EXPO și fiți parte al celui mai mare eveniment de modă din această toamnă!

P

Distribuie articolul: