Expoziţia internaţională specializată „BEAUTY”, ediţia a XXIV-a, organizată tradițional de Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A. se va desfășura și în acest an în perioada 26 – 28 februarie 2021, orele 10:00 – 20:00. Locul desfăşurării evenimentului este o noutate – restaurantul „Capitoles Park”, str. Melestiu nr.13 a, Parcul „Valea Trandafirilor”, or. Chişinău. Iată ce program și surprize te așteaptă.

„Pandemia impune anumite restricţii privind formatul şi volumul evenimentelor. Dar, orice metru pătrat de expoziţie va fi valorificat la maximum. Aria tematică este impresionantă şi nu va dezamăgi nici consumatorii, nici profesioniştii exigenţi, interesaţi de ultimele tendinţe din arta înfrumuseţării. Expoziţia propune produse, instrumente, echipamente, accesorii, de la branduri bine cunoscute, dar şi autohtone, pe potriva celor mai diverse cerinţe şi posibilităţi”, transmit organizatorii.

Tradiţional, în oferta expoziţiei se disting câteva segmente mari:

  • Cosmetice decorative de machiaj, preparate de îngrijire facială şi corporală, într-o gamă largă, vor fi prezentate la standurile participanţilor specializaţi pe acest segment.
  • O direcţie, care se conturează tot mai mult ca segment aparte în măestria make-up-ului, şi, evident, la expoziţie, este accentuarea genelor (extensie, laminare etc.).
  • Segmentul îngrijirea unghiilor, care în ultimii ani a luat amploare, va fi prezentat la expoziţie printr-un spectru variat de produse, instrumente, materiale, master-class-uri de la specialişti.
  • Un alt compartiment important include produse de îngrijire a părului, instrumente, echipamente şi materiale pentru saloanele de coafură şi frizerii şi, la fel, master-class-uri direct în standuri.
  • Oferta expoziţiei se extinde datorită segmetului optică şi medicina în industria frumuseţii.
  • Va completa expoziţia accesoriile, cadourile pentru sărbătorile de primăvară, diverse segmente conexe domeniului frumuseţii.

Toţi participanţii vor demonstra noutăţi şi vor efectua prezentări ale tehnologiilor şi tendinţelor de vârf din domeniile pe care le prezintă.

În cadrul programului de afaceri vor avea loc evenimente cu tentă educațională, ateliere de lucru ale companiilor participante, traninguri, master-classuri.

„Bineînțeles, cei mai aşteptaţi oaspeți ai BEAUTY-2021 sunt doamnele, preocupate de aspectul lor estetic, pentru care sunt inventate permanent noi tehnologii şi produse de înfrumusețare. Vizitatorii expoziţiei BEAUTY – 2021 vor putea nu numai să beneficieze de o ofertă de calitate, ci și să profite de sfaturi competente ale specialiștilor companiilor participante. Şi în acest an dificil, nu vor lipsi promoţiile, reducerile, tot ceea ce presupune un dialog eficient participant / vânzător – vizitator / cumpărător. Dar, cel mai important – intrarea la expoziţie este gratuită, toate 3 zile, iar programul este unul extins – de la ora 10:00 până la 20:00 seara!”, mai spun cei de la Moldexpo.

Ceremonia de inaugurare va avea loc vineri, 27 februarie, cu începere de la ora 11:00, pe spaţiile expoziţiei,  în incinta restaurantului Capitoles Park!

Întâlnim primăvara împreună cu BEAUTY şi Moldexpo, iar rezultatul nu se va lăsa aşteptat!