Joi seară, Coasta de Azur a găzduit un eveniment ce adună an de an nume notorii din showbizul mondial, în cadrul Galei caritabile amfAR, eveniment ce are drept scop colectarea de fonduri pentru copiii infectați cu virusul HIV. Doina Ciobanu a fost unul dintre oaspeții onorabili ai serii.

Pentru că tematica din acest an a Galei amfAR a fost Marele Gatsby, rochiile apărute pe red carpet se potriveau de minune acestui stil. Aflată în aceste zile la Cannes alături de „familia Dior”, fashion bloggerița Doina Ciobanu a fost una dintre cele mai atrăgătoare prezențe ale serii.

Reprezentând faimoasa casă de modă, frumoasa moldoveancă a ținut să îmbrace o rochie transparentă, care îi trăda în mod intenționat lenjeria intimă. Rochia Doinei a fost o semnătură a a designerului Maria Grazia Cucinotta și a fost creată pentru Dior.

What a dream day shooting and getting ready with the Dior family in Cannes. Thanks so much to the whole crew for such an unforgettable day. Now off to the red carpet 💃🏻@Diormakeup #DiorCannes 🎥 @jamiecoombesmua

A post shared by Doina Ciobanu | Дойна (@doina) on

Admirați și alte prezențe elegante din cadrul Galei de alaltăseară, printre ele și actrița română Mădălina Ghenea:

Mădălina Ghenea, apariție de prințesă pe covorul roșu, la nici două luni după ce a născut (FOTO)

Vezi și:

Doina Ciobanu: „Am dat o șansă de lungă durată Moldovei, însă industria de aici nu prea m-a susținut”

Foto: Instagram, Getty

Distribuie articolul: