Pentru mulți dintre noi geanta în carouri nu poate fi pusă pe același cântar cu stilul și moda în general. Uite că bloggerița fashion Cristina Surdu a reușit să integreze armonios această piesă, de doar 1 euro, într-o ținută stilată de toamnă.

Încăpătoare și rezistentă, faimoasa geantă în carouri a fost mereu un obiect indispensabil (și rămâne în continuare) pentru vânzătorii cu bucata sau cumpărătorii de la piață. Acum câțiva ani, această geantă a fost inclusă în colecția unui brand celebru, iar anul acesta, Balenciaga a readus-o în vizorul pasionaților de modă. Brandul vinde o astfel de geantă la prețul de peste 2000 de dolari.

Fashionista Cristina Surdu a decis să experimenteze cu o gentuță în carouri. O ținută compusă din blugi, bluză, jachetă și trench, în nuanțe gri și alb, accesorizată cu perle în urechi și la gât, un ceas, ochelari și încălțăminte în culoare contrastantă de roșu. Moldoveanca a decis să integreze geanta în carouri, în nuanțe care repetă culorile ținutei sale, într-o ținută cool de toamnă.

Credeți că i-a reușit?

Sursa: Instagram / Cristina Surdu

Citește și: Celebra torbă în carouri din piața centrală, inspirație pentru Balenciaga? Costă 2000 de dolari și este din piele de vițel (Foto)

Distribuie articolul: