Mercuriul de Aur și trofeul NOTORIUM AWARDS pentru Farmacia Familiei! Aceste titluri vin să mai confirme încă odată faptul că cea mai mare rețea de farmacii din Republica Moldova este lider incontestabil pe piaţa serviciilor de medicamente si dermato-cosmetice din tara.

Aceste trofee vin să pună în valoare cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova, iar Farmacia Familiei a demonstrat prin standarde înalte scopul de a educa un “spirit sănătos într-un corp sănatos”, ca merită sa fie printre premianți la Nominaţia: Responsabilă Social

Categoria: Produse și servicii de sănătate şi frumuseţe.

„Farmacia Familiei”  este cea mai mare rețea de farmacii sub același brand din R. Moldova, fondată în 2005, care a devenit, în scurt timp, un brand cu notorietate, construit cu pasiune și coerență.

Rețeaua numără 173 de farmacii și 53 saloane de optică, cu peste 900 de angajați a căror misiune este să contribuie la creșterea calității vieții oamenilor, printr-o gamă largă de produse, prin servicii și sfaturi profesioniste, într-un mod plăcut și accesibil.

Vezi și: 200 de oameni au participat la Maratonul Solidarității pentru a susține copiii bolnavi de cancer (Video)

P.

Distribuie articolul: