După ce s-a despărțit de Kristina Asmus, Garik Harlamov nu pierde timpul și se bucură viață, petrecând mai mult timp cu prietenii și cunoscuții. Un insider a relatat mai multe detalii despre viața lui Harlamov după divorț.

Sursă: woman.ru

La sfârșit de iunie, celebrul cuplu Asmus-Harlamov, a anuțat că divorțează după 8 ani de căsnicie. De atunci, disputele, nu se mai opresc. Mai mult decât atât, pe rețelele sociale mereu apar detalii noi despre viața lui Garik. Și ținând cont de faptul că vedetele refuză să ofere măcar un interviu, publicul nu are decât să prognozeze anumite momente.

Cauza divorțului nici acum nu este clară, iar foștii soți au negat vina scenelor din noul film în care s-a filmat Asmus. Și nici o persoană terță nu ar fi vinovată. Recent, s-a aflat că totuși Garik este inițiatorul divorțului și nici măcar nu se întristează de decizia luată.

Sursă: woman.ru

Un insider a menționat că Harlamov petrece mai mult timp împreună cu prietenii, merge la diverse evenimente, dar încă nu este într-o relație. Tot insiderul spune că totuși, cel mai mult timp actorul îl petrece la colegul și prietenul său, Pavel Volya.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: