Salma Hayek este pe bună dreptate una dintre cele mai stridente prezențe în lumea cinematografică. Pe lângă talentul ei, actrița a mai fost înzestrată cu o frumusețe rară. Dar chiar și cele mai frumoase femei nu sunt imune trecerii timpului.

Salma pare să savureze felul în care anii își las amprenta asupra înfățișării sale, la 53 de ani actrița are primele fire încărunțite cu care nu are nicio problemă, doar dacă… trebuie să se filmeze în vreun nou proiect.

Recent, aceasta a făcut o postare pe pagina sa de Instagram prin care a trezit admirația internauților. Salma a publicat un colaj de fotografii. În una apare așa cum ne-am obișnuit să o vedem la TV, iar în altă fotohrafie apare Salma cea naturală, fără pic de make-up și cu firele de păr încărunțite.

„Înainte de a începe din nou filmările, a trebuit să-mi vopsesc rădăcinile”, a scris Salma alături de fotografie.

În ore numărate postarea vedetei a strâns sute de mii de aprecieri și mii de comentarii.

„Înainte” e mai bine decât „După”

„În ambele fotografii ești la fel de frumoasă”

„Frumoasă în toate formele!”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate la postare.

Vedeta a recunoscut că anterior nu se aprecia așa cum ar fi trebuit, dar zice că o dată cu trecere timpului a învățat să o facă!

„Când mă uit la fotografiile mele în care am 30 sau 40 de ani, mă văd mai frumoasă decât mă simțeam atunci. M-am criticat atât de des! Acum, când mă uit în oglindă, mă gândesc la cât de mult mă voi iubi peste 10 ani!”

La moment Salma este în autouizolare la Londra alături de soțul său François-Henri Pinault și fiica lor, Valentina în vârstă de 12 ani.

Distribuie articolul: