Este vedeta românească de neconceput fără cele două ingrediente în toate aparițiile sale publice. Oana Zăvoranu a făcut publică o imaginea pe contul său de socializare care i-a lăsat mască pe fani. Vedeta este mai naturală ca niciodată.

Recent, Oana Zăvoranu a decis să renunțe la implanturi, iar acum a făcut publică prima fotografie cu rezultatul său. Abonații săi de pe Instagram au felicitat-o pentru decizia luată și au asigurat-o că este mult mai bine așa cum este ea naturală.

Mood in the sun😊…naturally 100%😊😊😊,no more implants,no more big boobs…just me and myself,happy with my body❤️❤️❤️ #family #pool #summer #water #heat #sunday #mylove #cool #dope #happy #happymoments #myman #tanning

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

„Stare de spirit pe soare. 100% naturală. Fără implanturi, fără sâni mari.” a scris Oana Zăvoranu în dreptul imaginii.

„Ai facut cel mai inteligent lucru . Am observat că în ultima perioadă este la modă”, „Foarte bine ai făcut”, „Ce transformare” – sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Reamintim că starleta a trecut prin cabinetul medicului estetician chirurg de șapte ori. A încercat cele mai multe mărimi de sâni, așa că recent a șocat fanii când a spus că nu mai vrea silicoane deloc, că vrea un aspect mai natural.

În scurt timp, Oana Zăvoranu a scos de tot implanturile și acum se bucură de o frumusețe naturală, „la modă” peste tot în lume.

Foto: Instagram.com