Timpul e fulger pentru Adela Popescu și Radu Vâcan, care sunt părinți de băiețel deja de 5 luni. Soții se bucură de micuț în fiecare clipă, chiar dacă au uitat ce înseamnă somn, plimbări în doi și leneveală.

Fericita mămică și-a felicitat fiul și în spațiul virtual, printr-o postare pe blog în care relatează câtă împlinire le aduce Alexandru.

Vineri Alexandru a împlinit cinci luni.
Nu am sărbătorit în niciun fel, în sensul că nu am avut party, baloane, tort, șampanie.
Dar la șapte dimineața, când invariabil face ochișorii mari, l-am luat între noi, l-am pupat, i-am urat la mulți ani și i-am spus cât de mult îl iubim și cât de fericiți ne face. El a râs cu toată fățuca, ne-a mângâiat, așa cum știe el acum, a gângurit, s-a întors și pe stânga și pe dreapta, iar a zâmbit, m-a tras de păr, pe taică-su de nas, a făcut un part, apoi caca.
Noi am însoțit cu urale și comentarii de toate felurile fiecare gest, l-am pupat pe burtică, pe gâtuleț, pe ochișori, pe tălpițe, pe bărbiță, peste tot, iar el arunca piciorușele vesel în toate direcțiile, semn că ar cam lua-o din loc
img_2190-600x800

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit în premieră părinți la data de 11 iunie 2016. Soții și-au numit fiul, Alexandru.

 

Distribuie articolul: