Jurnalista Nata Albot a dezvăluit în cadrul unui live difuzat de Ea.md, despre cele trei evenimente importante, la care ține ca ochii din cap și care adună sute de oameni an de an. Este vorba despre Ia Mania, Lavender Fest și Mai Dulce.

Anul acesta Festivalul Mai Dulce a coincis cu Duminica Mare și a adunat pofticioșii și curioșii să guste cele mai savuroase deserturi. Tema evenimentului a fost Balul Monștrilor și a fost decorat în această tematică de basm. Cu toate că au mai foat alte trei festivaluri în aceeași zi „Este foarte îmbucurător că oamenii sunt gata să iasă din oraș, nu se lasă stresați de situația economică și își permit să cheltuie un ban și să interacționeze între ei”, a mărturisit Nata Albot.

Totodată jurnalista a mai povestit că le pregătește o surpriză celor care vor veni la Ia Mania. Este vorba despre o carte de povești, care va fi lansată la eveniment. „Cartea va fi lansată, iar norocoșii o vor primi gratuit. A ieșit extraordinar de frumoasă.”

Pentru cei care așteaptă cu nerăbdare festivalul Lavender Fest, Nata Albot a venit cu o noutate cam tristă, însă plină de optimism. „Lavender Fest nu se va întâmpla. Deși aveam deja 3 sponsori și o sumă de încurajare, aveam tot, dar nu și un contract cu proprietarii câmpului de levănțică”, a specificat cu regret Nata Albot.

Distribuie articolul: