Cu toate că, de ceva timp, nu mai e pe micile ecrane, Daniela Burlac nu încetează să surprindă de fiecare dată cu apariții deosebite. Ba mai mult, reușește să inspire și alte femei prin stilul vestimentar pe care îl abordează, dar și prin felul său de a fi, iar atunci când îi admiri pozele înțelegi cât de perfecționistă este la capitolul exterior. De curând, însă Daniela a apelat la o schimbare de look. Despre ce este vorba, aflați în cele ce urmează.

Deși schimbarea este una minusculă, internauții nu au avut cum să nu o remarce. De câteva zile, Daniela a luat o pauză de la extensiile de gene. Chiar și așa jurnalista arată impecabil, iar urmăritorii săi virtuali nu au ratat să o complimenteze. Unii i-au cerut chiar și sfaturi de frumusețe.

Așa arată acum Daniela Burlac:

Totuși, frumoasa blondă nu a renunțat definitiv la termenul de „extensii”. De când a revenit la culoarea de păr pe care nu își dorește să o mai schimbe niciodată, Daniela se poate mândri cu o podoabă capilară de care ar vrea să se bucure orice femeie. Bineînțeles, însă că aceasta nu este una naturală.

Daniela Burlac nu uită nici de odihnă. Acum o săptămână, s-a întors din cea mai recentă călătorie pe care a avut-o. Destinația aleasă este Danemarca, acolo unde vedeta a reușit să viziteze unele dintre cele mai frumoase locuri. Urmăritorii săi nu au rămas fără imagini de la fața locului. Admirați și voi splendoarea statului nordic.

Foto: Instagram.com