Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră ne urează sărbători fericite! Un internaut a postat pe pagina sa de Facebook o poză făcută în Vama Leușeni.

Dart Vader a atașat și un comentariu: „Bravo Poliția de Frontieră și Vamă! Acum cei cu copii până la 5 ani trec fără rând, pe ambele sensuri. Sper să și lucreze toata treaba! Pentru că e foarte comod, cei cu copii mici în mașină știu ce zic.”

Cu ocazia sărbătorilor pascale, familiile care au copii mici și persoanele cu dizabilități vor putea trece prin coridorul verde destinat diplomaţilor. O pistă pentru familii a fost amenajată în punctele de trecere a frontierei Leușeni și Sculeni. S-au ales aceste puncte, deoarece aici cel mai des se formează cozi. Poliția de Frontieră a dispus amplasarea echipajelor mobile, dotate cu tehnică specială de control, care în timp real procesează datele din documentele de călătorie. Pentru informarea participanților cu copii au fost instalate panouri ce indică direcția de deplasare a acestora prin punctele de trecere. De asemenea, pentru a evita aglomeraţia la frontieră de sărbători, numărul vameşilor va fi majorat cu 20 la sută. Așadar, dacă vă aventurați într-o călătorie cu cei mici, țineți minte, aveți o pistă specială! 

Foto: facebook.com