Întreaga familie regală a participat în weekend la un eveniment de comemorare a soldaților britanici pe câmpul de luptă, acesta este și prima apariție împreună a familie după declarațiile surprinzătoare ale Ducilor de Sussex despre presiunea pe care o simt din partea presei.

Toate privirile au fost îndreptate către cei doi fraţi regali şi soţiilor lor, având în vedere că a fost pentru prima dată când aceştia şi-au făcut apariţia în public după difuzarea documentarului regal, în care Harry a recunoscut că el şi fratele lui se află pe drumuri diferite în momentul de faţă, iar Meghan a declarat că rigiditatea britanică dăunează grav psihicului. După astfel de afirmaţii surprinzătoare, fratele cel mare al lui Harry s-a declarat, în mod neoficial, îngrijorat cu privire la Harry.

Ducii au stat pe balcoane diferite, iar presa a făcut din nou vâlvă.Reprezentanţii Palatului Regal au ţinut să precizeze că nu este nimic neobişnuit ca cele două cupluri să fie aşezate în locuri diferite, unul în faţă şi altul mai în spate şi că The Fabulous Four au stat aşa şi anul trecut.

Totuşi nu numai locul diferit în care au stat cele două cupluri a atras atenţia tuturor, ci şi faptul că au sosit separat la eveniment şi că nu au fost fotografiaţi împreună nici după ce erau cu toţii împreună acolo. Oficialii regali susţin că membrii familiei regale vin la astfel de evenimente în ordinea rangului lor şi că scopul lor a fost unul sobru, nicidecum unul în care să pozeze zâmbitori împreună în faţa camerelor de fotografiat.

Meghan Markle a purtat o rochie neagră asortată la o pereche de pantofi Deneuve Bow Pointy Toe Pumps, în valoare de 621 de lire sterline, pe când Kate Middleton a optat pentru o rochie mai sobră, dresuri negre şi pantofi în aceeaşi nuanţă. Care e preferata voastră, Kate sau Meghan?

Distribuie articolul: