Lucia Parhomenco din Strășeni susține că a găsit un bilețel pe mormântul fiice sale ucise cu bestialitate, în care se spune că fiica cea mică va fi următoarea. Câteva zile mai târziu, în jurul orei 23.00, la ușă i-a bătut o tânără însoțită de 2 adolescenți dubioși care ar fi încercat să scoată mezina din casă. Persoanele aveau un comportament neadecvat, spune mama.

 „Mi-a spus să o chem pe Ruslana că vrea să-i spună cine a scris bilețelul. Fetița era cu încă doi tineri, unul mai înalt și unul mai mic, care noi presupunem că e cel care stă la libertate”, spune mama fetelor, Lucia Parhomenco. Ea povestește că a chemat fata să intre în casă și a chemat poliția. Tot atunci, din mâneca tinerei ar fi căzut o pereche de foarfece.

Acum femeia spune că îi este frică să își lase fiica singură, iar de ieșit din casă- nici vorbă. Se teme pentru viețile lor, de o răzbunare pentru că cei trei minori au fost condamnați la închisoare pentru omorul Cristinei. Solicitați de ProTV, reprezentanții Inspectoratului General de Poliție spun că plângerile femeii au fost înregistrate și că au pornit un proces penal pe marginea celor două incidente. Mai mult, familia ar urma să fie păzită de polițiști. În primăvară, când au fost condamnați minorii, președintele Igor Dodon anunța că ar fi cerut protecție de stat pentru familia victimei, însă procuratura generală ar fi respins demersul.