De câte ori ați fost în situația că trebuie să mergeți la o zi de naștere sau la un alt eveniment și parcă ați vrea să dăruiți ceva deosebit în loc de banalul plic cu bani? Probabil de foarte multe ori. Și de fiecare dată alegeați în grabă ceva, care oricum nu era ceea ce vă imaginați, dar cel puțin rămânea o amintire.

„Așa m-am gândit că ar fi minunat să facem din salonul molDeco un locușor unde poți alege pe îndelete un cadou mai interesant decât ofertele ”made in China” din buticuri. Am inventat tot felul de suvenire pe care le înrămăm cum știm noi mai bine, obiecte de anticariat, poezii, ambalaje de ciocolată mai originale, timbre, ceasuri vechi, bancnote și monede de colecție și alte mărunțișuri care pot bucura ochiul. Avem și picturi de autor, ulei, acuarelă, grafică, dar pe lângă toate acestea, am adunat și în jurul nostru câțiva artizani care creează piese decorative de ceramică, bijuterii, lumânări, bronz, accesorii din piele. Astfel, fără prea mari ezitări, putem afirma că molDeco, dincolo de rame, este un magazin de cadouri unicat”, mărturisește Stela Moldovanu, fondatoarea molDeco.

MolDeco știe că azi cel mai prețios lucru a devenit timpul și a decis să deschidă un magazin on-line. Asta înseamnă că tot ce trebuie să faceți, atunci când sunteți în căutarea unui cadou, este să accesați https://moldeco.md/shop/ și să vă plimbați puțin printre rubrici. Dacă ați găsit ce vă interesează, faceți comanda, iar de restul se ocupă echipa molDeco.

Vezi și: Art-salonul „molDeco” înrămează farmecul vieții! „Obstacolele sunt niște posibilități de dezvoltare”

Apropo, cadourile sunt livrate la solicitare în toată Moldova, în decurs de 2 zile. Iar pentru cei care se află peste hotare, dar și-ar dori să cumpere ceva de la molDeco, există opțiunea să fie livrat la rude sau prietenii de acasă.

„Mai mult decât atât, putem noi oferi surprize celor dragi, dacă sunteți departe și vreți să le faceți o plăcere cu o anumită ocazie. Vrem astfel să fim mai aproape de cumpărătorii noștri, vrem să promovăm în continuare artiștii locali, pentru care oferim această platformă. De altfel, ea este deschisă pentru orice colaborare cu artizani care pun preț pe originalitate, calitate și autentic. În plus, este o motivație în plus să ne facem munca acasă cu entuziasm și dedicație, dezvoltând și proiecte sociale cum este Feeria Darurilor, concursul MăiestrIA, expozițiile noastre de artă, care sunt parte din activitatea noastră non-profit și care pot fi realizate numai datorită contribuției cumpărătorilor noștri”, ne-a mai spus Stela Moldovanu.

Magazinul online molDeco este la început de cale. „Lucrăm ca să-l facem cât mai variat și mai interesant. Pentru că produsele sunt unicat, avem un volum enorm de lucru cu pozele și prelucrarea lor, însă asta nu este un motiv să dăm înapoi. Zilnic adăugăm produse noi, pentru a vă oferi diversitate. Iar dacă aveți un gând, un autor sau o sugestie, nu ezitați să ne dați de știre. Poate fi un mesaj pe pagina noastră de Facebook, sau un mail la artsalon@moldeco.md”, adaugă autorii ideii.

Produsele sunt împărțite pe rubrici, le puteți filtra după noutate sau după preț, astfel încât să aveți posibilitatea să faceți cât mai repede și mai ușor comanda. Achitarea o puteți face cu cardul sau prin intermediul terminalelor de plată BPAY. Instrucțiunile le primiți în momentul efectuării comenzii. Până la sfârșitul anului 2017 toți cumpărătorii online vor primi bonus o felicitare de autor. Dacă doriți, cei de la molDeco o pot personaliza cu un mesaj special pentru oamenii voștri dragi.

P