Oksana Samoylova, în vârstă de 29 de ani și Geegun, 32 de ani, sunt printre puținele cupluri celebre cărora nu le este frică să aibă copii cât mai mulți. Sunt admirați pentru dedicarea față de familia pe care au întemeiat-o, iar în relația de cuplu par mai îndrăgostiți ca niciodată.

În această primăvară s-a născut cel de-al treilea copil al lor, devenind, astfel, părinții a trei mici prințese: Ariela, Leya și Maya.

Soții împărtășesc deseori fotografii cu fetițele lor pe Instagram, doar fața mezinei era acoperită cu diverse emoticoane sub formă de zâmbete. Făceau acest lucru pentru a o feri de privirile curioșilor sau de cele ale haterilor. Într-un final, familia rapperului a decis totuși să dezvăluie fața noii minuni din viața lor. Oksana și Geegun au publicat în același timp o fotografie drăgălașă cu Maya, care a fost făcută în Hawaii, unde se află întreaga familie la moment.

Citește și: În vacanță cu toți 3 copii! Geegun și Oksana Samoylova se bucură de o escapadă pe Riviera Franceză

„Am decis! Faceți cunoștință. Aceasta este Maya noastră!” – a scris în postare tânăra mămică.

Решились мы)))🙆🏻‍♀️знакомьтесь это Наша Майя)))😌👼🏻

Публикация от Samoylova Oxana (@samoylovaoxana)

Cei care o urmăresc au reacționat rapid la noua postare, acumulând într-un timp foarte scurt peste 500.000 de aprecieri, iar comentariile au curs gârlă: „Ca o păpușă”, „Un înger incredibil de frumos”, „Un copil minunat”, au scris fanii cuplului.

 

🌅нам бы такую зиму)))😌❄️

Публикация от Samoylova Oxana (@samoylovaoxana)

Distribuie articolul: