Multe dintre vedetele noastre se mândresc cu mămicile lor care, deși au vârste cuprinse între 50 și 70 de ani, sunt bune de podiumul de modă. Femeile, frumoase foc, machiate, coafate și îmbracate în ținute moderne, își dedică acum viața nepoților, pe care îi răsfață ca pe prinți și pe prințese. Mai mult, majoritatea au și acum abonament la sală și la saloanele de frumusețe.


Antonia și Denise Iacobescu

Antonia se mândrește cu mămica sa, Denise Iacobescu, care arată impecabil la cei 51 de ani săi. Femeia este foarte preocupată de imaginea ei. Merge la sala de fitness, unde trage din greu de fiare, iar talia și-o menține cu dietă. Mama Antoniei este înnebunită după nepoțeii săi, cei cu care încearcă să petreacă cât mai mult timp.

Публикация от Denise Iacobescu (@iacobescudenise)

Ileana și Anastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc are 64 de ani, dar nu-i dai mai mult de 45, semn că știe să fenteze trecerea timpului. Însă se preocupă intens de imaginea ei, cu atât mai mult cu cât continuă să urce pe scenă, apelând la tratamente cosmetice pe bază de gălbenele. Coafată și machiată ca la carte, dar și îmbrăcată în ținute scumpe și elegante, mama Ilenei Lazariuc este topită după cei doi nepoței ai săi, Alexandru de 9 ani și Nicholas de 6 ani.

Bianca și Madi Drăgușanu

Și Bianca Dragușanu are cu ce se lăuda, căci mămica ei, Madi Drăgușanu, de 55 de ani, este superbă. Vedeta Kanal D a moștenit trăsăturile frumoase ale femeii și, cine nu le cunoaște, ar jura că cele două sunt surori. Madi și-ar da și sufletul pentru nepoțica ei, Sofie, de care s-a și ocupat intens în primele luni de viață ale bebelușei.

Sore și Timona Mihalache

Solista Sore Mihalache a primit ajutor, după ce a născut o fetiță, pe Erin, de la mama ei, Timona Mihalache, o brunetă cu ochi mari și cu trăsături fine. Este fericită că a devenit bunică de tânără, având energie să-și răsfețe nepoțica, alături de care se joacă.

Elena și Marioara Ghorghe

Elena Gheorghe are doi copii, Nicholas de 6 ani și bebelușa Amelie Nicole, și recunoaște că mama ei, Marioara Gheorghe, e un mare sprijin în îngrijirea micuților. Marioara este și solistă de muzică populară, iar cei trei copii ai ei, două fete și un băiat, au moștenit trăsăturile sale fizice. Femeia a fost atât de frumoasă în tinerețe, încât putea concura cu brio la un concurs de miss.

Foto: Instagram.com, click.ro