Zilnic ești ocupată, muncești, îngrijești de: copii, casă, soț. Dacă ajungi să te neglijezi și rar îți mai amintești că ești femeie, trebuie să faci ceva ce-ți aduce bine sufletului. Deci te provocăm ca acest weekend să-l faci să fie al tău.

1. Vizitează un muzeu local

Probabil că trăiești în orașul tău de mulți ani și ai impresia că nu mai este nimic nou de descoperit. Te-ai plimbat prin toate zonele importante, ai descoperit punctele majore de interes si nimic nu te mai poate surprinde.

Cu toate acestea, îți garantăm că există măcar un muzeu pe care nu l-ai vizitat. Sau poate există muzee despre care nici măcar nu ai auzit până acum. Fă un mic research și explorează locuri și clădiri interesante, chiar la tine în oraș.

2. Ieși la plimbare prin locuri în care nu ai fost

Cu siguranță, există cartiere și zone în orașul tău pe care nu le-ai explorat până acum sau în care te-ai plimbat foarte rar. Ce ar fi dacă, în acest weekend, ai schimba peisajul și ai face o plimbare într-o zonă mai puțin cunoscută? Plimbă-te pe străzi, admiră casele și natura, descoperă cafenele și privește-ți orașul prin ochi de turist.

3. Mergi la brunch într-un local pe care nu l-ai vizitat niciodată

Dacă ești în căutare de ceva nou, trebuie să ieși din zona de confort. Ia o prietenă și mergeți să luați brunchul sau prânzul într-un local nou din oraș sau într-un local pe care nu l-ați încercat niciodată. Pentru ca experiența să fie și mai bună, alegeți un restaurant sau un bistro cu mâncare cu un specific pe care nu l-ați mai gustat până acum.

Iubește-te și uneori fă-ți ca măcar weekend-urile să fie pentru tine și sufletul tău, femeie!

Sursa: adreearaicu.ro

Distribuie articolul: