Duminica Floriilor sau Floriile este sărbătoarea marcată, întotdeauna, în ultima duminică dinaintea Paștelui. Nici vedetele nu au uitat de această zi improtantă și au transmis gânduri bune tuturor celor care poartă nume de flori. Rețelele de socializare au abundat de imagini reprezentative. Câteva dintre ele, le vedeți mai jos.

Dianna Rotaru a postat o fotografie din timpul filmărilor în care este surprinsă alături de o altă interpretă autohotonă, Anișoara Puică. Ceea ce este semnificativ în poză e faptul că artista este plină de flori.

Ana Sîrbu, alias Sianna sărbătorește astăzi ziua numelui fiicei sale mai mici. Interpreta i-a transmis și un mesaj de felicitare fetiței sale.

„La mulți ani celor cu nume de floare. La mulți ani, floricica noastră, Dalia. Te iubim mult!”

Și vedetele din România au publicat poze în care sunt înconjurate de flori.

Pentru Andreea Marin, astăzi este, de asemenea, un eveniment important. Are și ea o fiică ce poartă nume de floare – Violeta.

Diana Dumitrescu

„La mulți ani, florilor!”

Andra

„La mulți ani tuturor celor care poartă nume de flori! Să aveți parte de soare în suflet și să îi bucurați pe cei din jur!”

Loredana

„Toate florile din lume pentru sărbătoriții de azi! La mulți ani!”

Nici vedetele rusești nu au uitat de sărbătoarea Floriilor. Iată cum au apărut unele dintre ele.

Anfisa Chekhova se află în aceste zile la Paris, într-o frumoasă călătorie – un motiv în plus de admira locurile și peisajele deosebite. Nici florile nu lipsesc din „meniul” zilei.

Ani Lorak, în schimb, și-a delectat urmăritorii cu florile sale preferate.

Foto: Instagram.com