După prestația din cea de-a doua semifinală „Românii au talent”, moldoveanca Eva Timush a reușit să intre în sufletele multor telespectatori prin vocea sa deosebită. Totuși, tânăra interpretă nu a acumulat suficiente voturi pentru a merge direct în finala concursului. Vineri seara, însă Eva a avut parte de o surpriză extrem de frumoasă din partea juraților. Despre ce este vorba, vedeți mai jos.

În cadrul ultimei semifinale „Românii au talent” au fost aleși cei din urmă finaliști. Și pentru că sezonul cu numărul 7 al cometiției a venit și cu noi reguli, membrii juriului au avut ocazia de a salva încă un concurent ce nu a acces în marea finală. Wild cardul i-a fost oferit Evei Timush, iar cea care a anunțat decizia a fost Andra:

„Am ajuns toți la aceeași decizie. Am fost de comun acord. Ne-am oprit la o concurentă și mă bucur tare mult că am luat această decizie împreună, pentru că a fost pentru mine cel mai mare regret că nu a mers mai departe către finală. Mi-am dorit să pot să îi ofer această bucurie. I-am rugat pe colegii mei, dacă tot am ajuns la această decizie, să mă lase pe mine să-i fac această bucurie”, a menționat jurata.

capture-20170528-101112

Citește și: „A venit îngerul!” Eva Timush: evoluție spectaculoasă la Românii au Talent (VIDEO)

Astfel, Eva Timush va evolua vineri, 2 iunie în finala „Românii au talent”. Vedeți mai jos prestația moldovencei din semifinala concursului de talente:

Foto: Facebook.com, captură video

Distribuie articolul: