Prezentatorul TV și producătorul de emisiuni Graham Norton, cel care comentează concursul Eurovision pentru BBC, a declarat că concursul muzical va avea loc în 2021, în ciuda pandemiei de COVID-19. Și organizatorii concursului au confirmat faptul, însă, au venit cu precizări.

„Putem confirma că Eurovision Song Contest va avea loc cu siguranță anul acesta”, au spus organizatorii concursului. Totuși, spectacolele preînregistrate pot fi folosite dacă participanții nu pot călători la Rotterdam.

„Înregistrarea cu interpretarea melodiei din concurs va fi difuzată dacă un artist nu va putea ajunge la Rotterdam din cauza pandemiei sau dacă se nevoit să se afle în carantină. Înregistrarea va fi făcută în timp real, de parcă ar fi la concurs, fără editări la voce sau la orice altă parte din performance”, au mai declarat organizatorii.

Graham Norton a declarat pentru postul de radio american Sirius XM că se îndoiește că evenimentul va avea loc într-un stadion „plin cu 20.000 de oameni”.

Concursul din acest an va avea loc pe 22 mai și vor participa concurenţi din 41 de ţări.

În 2020 concursului muzical a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru ediția din acest an, 19 ţări participante au anunţat că vor trimite aceiaşi interpreţi aleşi pentru concursul de anul trecut.

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: