Fericirea se trăiește în liniște, iar Eugen Doibani alias NATAN s-a convins din plin de acest lucru. Artistul este îndrăgostit lulea deja de un an. Astăzi, la prima aniversare a relației lor, tânărul de 30 de ani a decis să le comunice și arate fanilor cine e EA - fata care l-a cucerit ireversibil.

La un an distanță de la începutul ultimei sale relații, Eugen Doibani mărturisește:

„Astăzi pentru mine e o zi specială și voiam să o împart cu voi, dragi prieteni , pentru ca fericirea să devină dublă-triplă.

Exact UN AN în urmă, la un apropo, am reușit să conving o domniță care îmi păruse foarte nostimă, drăguță, inocentă și profundă, cu niște ochi precum marea, să iasă cu mine în oraș și din momentul ăla nu mai țin minte nimic decât doar ce a urmat.

18199111_10213485839244370_1161116679371884303_nAm cunoscut un tărâm de rai și continui să îl decorez cu cele mai frumoase culori și așa voi face mereu atât cât se vrea și am puteri. Am cunoscut dragostea și nu credeam că e posibil să fie atât de organică cu sufletul meu, care iubește și muzica, și liniștea, și libertatea și multe alte lucruri pe care le-am găsit în ea.

Mă simt un om fericit și împlinit la etapa sentimentală la care sunt și mult mai sigur, așa cum nu am mai fost vreodată, față de alte etape din continuare.

Am înțeles sensul acestei cărți care nu e goana după stafii, ci descoperirea firescului și păstrarea neprihănită a acestuia. TE IUBESC și cu buzele deschise în zâmbet, și cu ochii în lacrimi (așa cum scriu mesajele de suflet și simt fiecare cuvânt). Nu îmi imaginez cum ar fi altfel și nu aș vrea să știu, pentru că ce e în fața mea astăzi e de fapt acel vis.

Îți mulțumesc pentru că ai apărut ca și o vie lumină în viața mea și te voi iubi până când mă va ține toiagul… Scumpa mea, îngerul meu, totul meu Larisa Gorbei, să fim sănătoși și mai mult nu vreau nimic, pentru că o să le avem.”

Larisa Gorbei, iubita lui Eugen Doibani, are 20 de ani și a studiat la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Orhei. Admirați-i:

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: