Lumea modei este foarte vastă și la fel sunt și cei pasionați de modă. Instagramul a devenit o sursă de inspirație când vine vorba de fashion. Există o mulțime de influnceri de modă, care nu neapărat au studii în acest domeniu pur și simplu au multă imaginație și un stil vestimentar, care atrage.

Să vedem 5 dintre acești influnceri, care ne pot servi drept inspirație.

Coco Baudelle

Născută în Montreal, Coco Baudelle este un model, actriță și scriitoare ce a apărut în campanii pentru Chanel, Calvin Klein, Glossier și J Brands. Aceasta are și licența în drept și deține unul dintre cele mai chic conturi de Instagram pe care le-am văzut în ultima vreme, punând accent pe stilul ei minimalist.

Fanny Bourdette-Danon

 

Fotografiată des alături de supermodelul și buna ei prietenă, Bella Hadid, Fanny este un PR internațional și special project manager pentru Dior, devenind o față cunoscută în lumea modei, potrivit publicației Harper’s Bazaar.. Inspirată atunci când vine vorba de piesele vestimentare, aceasta mixează creații clasice cu piese statement și adaugă puțină sclipire oferită de animal print.

Lena Simonne

Nimeni nu definește stilul noii generații mai bine decât o face Lena Simonne. Deși are coafura clasică și iconică în stilul Jane Birkin și o garderobă vintage, pe contul ei social media putem vedea atât piese sport, creații colorate și inspirație Off-White.

Kenza Sadoun el Glaoui

Bloggerița de beauty Kenza Sadoun el Glaoui este alt influencer ce schimbă percepția asupra faimosului stil de franțuzoaică. De la creațiile elegante până la print-uri inedite și încălțămintea vintage cu accente moderne, feed-ul ei este orice, dar nu plictisitor.

Solange Smith

Dacă vrei să trăiești puțin din viața pariziană și să trăiești momente rafinate, Solange Smith te poate duce pe acel drum. Modelul mixează stilul casual cu locuri chic, străzi colorate și picturi minunate.

Vezi și: Ce coafuri să îți faci în zilele ploioase? Iată mai multe idei (Foto)

Distribuie articolul: