Chiar dacă a venit vara, în ultima vreme am avut parte doar de vreme ploioasă, așa că niciodată, după cum știm cu toate, părul nostru nu o să stea bine atunci când e umezeală afară. Noi îți propunem câteva coafuri bune și pentru vremea ploioasă. 

Clasicul coc

Pentru a evita ca părul să nu îți stea locului atunci când avem parte de una din acele zile ploioase, încearcă să ți-l prinzi cât mai sus și să eviți pentru un efect minim de wet look. Nu doar că îți dă un aspect mai elegant, dar această coafură clasică poate fi purtată cu orice ținută.

Împletituri

Orice fel de împletitură, fie că alegi una clasică sau una modernă, arată bine în orice clipă a zilei și te ajută să nu ți se strice coafura. Cea mai bună parte? Atunci când ajungi acasă, poți obține cele mai frumoase beach waves fără a deteriora părul.

Coada de cal

Îți poți prinde părul atât sus, cât și foarte jos într-o coadă de cal, dar pentru a evita acel basic look încearcă să adaugi câteva accesorii de păr bling-bling.

Messy bun

Știi acea coafură ce arată extrem de bine cu un minim de efort? Messy bun-ul a prins extrem de bine, datorită efectului de effortless chic pe care îl oferă la orice ținută, dar și datorită modului ușor de prindere a părului.

Box braids

Acest trend nu este pentru toată lumea și cu siguranță reprezintă un commitment, însă arată extraordinar de bine. Dacă ești gata să faci o schimbare și nu mai vrei să îți faci griji cu privire la aranjarea părului, alege aceste box braids, coafura favorită a vedetelor.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: