Fiecare dintre noi resimte criza, orice tip de afacere are. Ne-am propus mereu să gândim altfel, să găsim alte soluții și să fim creativi în tot ceea ce facem sau propunem clienților cu care colaborăm.

AGORA și EA.md te invită la un offline plin de surprize. Miercuri, 5 iulie, începând cu 18:30, te așteptăm la noi, pe acoperiș, ca să faci cunoștință în mediul offline cu instrumentele de promovare corectă pe online. Ți-am pregătit mai multe secrete din bucătăria publicității pe site-uri media de la noi, dar și oferte de vară pe care nu le poți refuza.

Vom avea grijă să te simți bine, să asculți muzică bună, să guști din vinuri selecte și să ai parte de gustări delicioase care să-ți aducă mult timp aminte de noi. Socializarea va fi capul de afiș, iar prietenii noștri vor veni cu vești bune pentru creșterea afacerii tale și distracția necesară după multă muncă.

Precizăm că evenimentul este conceput pentru antreprenori, administratori de afaceri, PR-manageri și oamenii interesați din domeniul business-ului de la noi. Pentru participare vă rugăm să vă înscrieți la 0 22 999 330 sau [email protected].

Optimiștii își dau întâlnire pe acoperiș!

Dress code: Fără tocuri 😉