În aprilie 2021, Liza Arzamasova, în vârstă de 26 de ani, împreună cu soțul, au povestit pentru prima oară despre sarcină, iar după aceasta au preferat să păstreze discreția. Recent, viitoarea mămică a postat o fotografie unde apare într-o rochie strânsă pe corp ce-i evidențiază burtica.


„Aceasta este cea mai potrivită fotografie. Iar celelalte sunt prea personale”. A spus ea, subliniind că fotografiile în stilul lui Beyoncé și ale surorilor Kardashian nu sunt în stilul ei. „Am avut noroc cu hainele de vară. Nu am cumpărat nicio ținută pentru sarcină. Costumele largi și rochiile de vară evazate m-au ajutat mult”, a mai adăugat actrița.Cu toate acestea, Arzamasova nu s-ar putea descurca fără pantofi speciali. Mai devreme, ea a povestit că în timpul sarcinii a devenit dependentă de încălțămintea cu tălpile ortopedice.

Vă amintim că, Liza Arzamasova și Ilya Averbukh s-au întâlnit pe platoul emisiunii „Ice and Fire” în 2010, iar câțiva ani mai târziu a început o aventură între ei. Cuplul și-a ascuns relația până când nu au fost văzuți împreună abia în iulie 2020. Vedeta serialului „Papini dochki” și patinatorul au fost surprinși ținându-se de mână într-una din cafenelele capitalei Rusiei.


Povestea lor a câștigat instantaneu o largă publicitate în presă, ceea ce nu este deloc surprinzător – diferență de vârstă a celor doi este de 21 de ani. În septembrie 2020, ei și-au confirmat relația în emisiunea „Vechernii Urgant”, iar trei luni mai târziu s-au căsătorit în secret.

Citește și: Starul din „Papini dochki”, Liza Arzamasova, este însărcinată. Actrița și soțul ei sunt mai fericiți ca oricând (Video)

Foto: instagram/Liza

Sursa: wmj.ru

Distribuie articolul: