Marta Codrean, care se prezintă drept coach erotic, vorbește despre importanța sexualității în viață, despre discuțiile deschise în cuplu, masturbare, orgasm, infidelitate și cum să menții o legătură strânsă cu un partener. „Am fost numită nimfomană, nesătulă, insațiabilă, dar am depășit aceste etichete. Îmi doresc să ajut femeile să se redescopere, să se iubească și să-și revigoreze energia sexuală”, a declarat Marta în cadrul interviului „Fără protocol” cu Dorin Galben, la care a venit îmbrăcată provocator și cu un mic vibrator agățat la gât, scrie UNIMEDIA.

Dintotdeauna am fost pasionată și am făcut mulți pași spre a fi o femeie perfectă anume pentru bărbat. Am făcut chiar și streep plastic, am citit multe cărți, am făcut cursuri, psihologie, sexologie, dar erotic couch este mai mult decât asta – eu vreau să ajut femeile să se regăsească, să se iubească, să-și trezească energia sexuală, pentru că la noi există așa o preconcepție că gospodinele nu fac sex, gospodinele nu o sug, ele fac doar borș. Inițial, mă numeau nimfomancă, nesătulă, nf**tă”, dar am depășit aceste supărări”, declară tânăra.

Ea spune că nu depinde calitatea sexului de mărimea penisului – pur și simplu mărimea acestuia trebuie să fie potrivită – măsurând palma femeii.

„De multe ori mărimea penisului este o problemă în capul bărbatului și atât. Penisul este mic atunci când tu crezi că el este mic sau este mare. Pentru mine poate fi mare, pentru Ilenuța mic, iar pentru Anișoara potrivit. Totul ține de compatibilitate”, susține ea.

Mai mult, Marta consideră că dacă toate femeile și-ar descoperi energia sexuală, atunci bărbații ar evada.

Energia sexuală feminină e foarte puternică și bărbații, multora le convine să trăiască cu din astea pe care le „doare capul”. Dacă ar fi toate ca mine, bărbații fug de pe planeta aceasta.

Sexul este important pentru sănătatea, mai ales, a femeilor, iar sexul normal, pentru mine, durează două ore. M-au făcut cu ou și cu oțet în TikTok, dar așa este – au fugit vreo doi. Dar iată unul a rămas”, povestește Marta.

Potrivit ei, nu există o vârstă anumită pentru a discuta despre sex cu cei mici, iar răspunsurile trebuie să vină pe măsura apariției întrebărilor și e categoric împotriva dormitului împreună cu copiii, după 7 ani, mai ales. La fel, specialista nu recomandă căsătoriile fără o testare la compatibilitatea sexuală a cuplului.

Știu că unii poate vor arunca cu ouă în mine pentru aceste răspunsuri, dar oamenii trebuie să știe ce își doresc, ce simt și cum. Dacă ai 49 de parteneri și al 50-lea este zeul, atunci se merită experiența.

Dacă știi doar unul și mai mult nimic, mori proastă, pentru că sexul este foarte important”, crede Marta.

Orice necesită un efort, spune ea, chiar și o primă întâlnire are importanță.

Hai să bem o cafea stația PECO?! Nu, unde eu să-mi plimb rochia? Până la urmă, oricum o să mă f*tă, dar măcar să facă show-ul acesta, să îmi deschidă o ușă la taxi… Să o inviți într-un local, oriunde, dar nu la benzinărie”, spune ea.

„Viața de cuplu trebuie să fie așa când femeia nu poate ajunge pe picioarele ei la baie, după sex. De ce un sex durează 2 ore? Pentru că acesta poate începe cu un pic de vin, ciocolată neagră – afrodisiac. Nivelul de excitare trebuie să ajungă la un așa nivel, încât femeia să ceară deja penetrarea. Sexul trebuie să continue cu postludiu – femeia trece prin starea de „abandon”, atunci când partenerul ejaculează, se scoală și se duce – la baie, la fumat.

Vizionează interviul aici.

 

 

 

Distribuie articolul: