Prâslea cel voinic, Ileana Cosânzeana sau Făt-Frumos au ajuns la cel mai tare parc de distracții pentru copii din Europa – Disneyland Paris. Aceștia au văzut multrâvnita destinație grație inițiativei echipei ingenioase de la Daria Room, care i-a imprimat pe un tricou și le-a arătat eroilor din poveștile populare românești cum e în lumea eroilor moderni. 

„Sky is the limit! O viață nu mi-ar ajunge să-mi retrăiesc amintirile copilăriei, să-mi plimb picioarele în lung și-n lat, să-mi port visele tinere spre zări înalte și să mă culc seara, sleită de puteri sub cerul înstelat, fără griji și gânduri grele, doar cu imaginea răsăritului de a doua zi.

Și să visez la ziua când voi putea merge și eu la Disneyland 🤩🤗! Acum că am ajuns să văd cum visele prind contur, am luat cu mine și câțiva “prieteni”, care nici mai mult și nici mai puțin merită și ei un Disneyland al lor 😉.
Avem si noi Super Eroi! Care se plimba zilele acestea nestingheriți la Paris ☺️. #ileanacosanzeana #fatfrumos #gerila #greuceanu #mumapadurii #harapalb #prasleacelvoinic #fatamosneagului #zanaapelor #sfantavineri #sfantaduminica #iloveDariaroom #avemsinoisupereroi #disneylandparis”, a povestit esteticiana Ana Platonov pe contul său oficial de Intagram.

Inițiativa este una lăudabilă și menită să încurajeze tânăra generație să nu uite de poveștile noastre, de rădăcini și de supereroii pe care îi au basmele noastre românești.

Foto: Daria Room