Prestația formației SunStroke Project pe scena Eurovisionului este atât de așteptată de internauți, mai mult pentru reîntoarcerea lui Sergei Stepanov, o legendă a Internetului, cunoscut sub numele de „Epic Sax Guy”, scrie publicația franceză Le Parisien.


„Muzica lui? Mișcările lui inimitabile? Sau mișcarea hipnotică a saxofonului său? Dacă e să ne gândim bine, fără îndoială, câte un pic din toate l-au făcut pe Sergei Stepanov o legendă a Internetului și prin asta se explică de ce prestația sa pe scena Eurovisionului de sâmbătă seara este atât de așteptată”, scrie Le Parisien.

„Numele lui nu vă spune nimic? E și normal. Artistul este mai bine cunoscut sub porecla de „Epic Sax Guy” decât sub numele său adevărat. O poreclă pe care o datorează prestației sale de neuitat la competiția din 2010, unde a reprezentat Republica Moldova în cadrul formației Sunstroke Project”, se spune în articol.

16996212_1261448060635808_5281101335965391995_n

Șapte ani mai târziu, el s-a întors. Din nou, va reprezenta Republica Moldova, formația a reușit să treacă semifinalele concursului și va fi prezent în finala de sâmbătă seara la Kiev. S-a făcut tot posibilul pentru a pune în valoarea vedeta. Mereu cu saxofonul în mâini, Sergei Stepanov susține un solo frenetic imediat după refrenul piesei „Hei Mamma”, fiind proiectat pe un ecran gigant.

„Pentru a-i contempla prestația, îl veți întâlni sâmbătă seara la începutul show-ului, deoarece formația Sunstroke Project va ieși pe scenă a șaptea din cei douăzeci și șase de concurenți. Pentru a ferici Internetul încă o dată?”, se întreabă jurnalista franceză.

Show-ul televizat va începe în această seară la ora 22.00.

Sursa: Agora.md